\require{AMSmath} Machtsfunctie, vergelijking oplossen Kan iemand mij stap voor stap uitleggen hoe ik de volgende vergelijking oplos? x + (4/x^2) = 0 Antwoord is x = -4^(1/3) Hartelijk dank! een vw Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 19 februari 2005 Antwoord x+4/x2=0 dus x=-4/x2 Links en rechts vermenigvuldigen met x2 levert x3=-4 Dus x=(-4)^(1/3) hk zaterdag 19 februari 2005 Re: Machtsfunctie, vergelijking oplossen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kan iemand mij stap voor stap uitleggen hoe ik de volgende vergelijking oplos? x + (4/x^2) = 0 Antwoord is x = -4^(1/3) Hartelijk dank! een vw Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 19 februari 2005
een vw Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 19 februari 2005
x+4/x2=0 dus x=-4/x2 Links en rechts vermenigvuldigen met x2 levert x3=-4 Dus x=(-4)^(1/3) hk zaterdag 19 februari 2005
hk zaterdag 19 februari 2005
©2001-2024 WisFaq