\require{AMSmath} Formule van hellingsgetallen Wat is die afgeleide dan. De afgeleide van ln(2x)? BB Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 27 mei 2002 Antwoord De afgeleide van f(x)=ln(2x) is:f '(x)=1/2x·2f '(x)=1/x. WvR maandag 27 mei 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is die afgeleide dan. De afgeleide van ln(2x)? BB Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 27 mei 2002
BB Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 27 mei 2002
De afgeleide van f(x)=ln(2x) is:f '(x)=1/2x·2f '(x)=1/x. WvR maandag 27 mei 2002
WvR maandag 27 mei 2002
©2001-2024 WisFaq