\require{AMSmath} Driehoek van pascal Wanneer gebruik je de driehoek van pascal? Maaike Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 17 februari 2005 Antwoord In de onderbouw van het vwo en de havo kom je de driehoek van Pascal tegen bij het uitschrijven van veeltermen van de vorm (x+a)kVoorbeeld:(x+1)1 = x +1(x+1)2 = x2+2x+1(x+1)3 = x3+3x2+3x+1(x+1)4 = x4+4x3+6x2+4x+1Macht Coefficienten 0 1 1 1 1 2 1 2 1 3 1 3 3 1 4 1 4 6 4 1Schrijf eens de coefficienten van de zevende en de achtste macht uit als oefening! re maandag 21 februari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wanneer gebruik je de driehoek van pascal? Maaike Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 17 februari 2005
Maaike Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 17 februari 2005
In de onderbouw van het vwo en de havo kom je de driehoek van Pascal tegen bij het uitschrijven van veeltermen van de vorm (x+a)kVoorbeeld:(x+1)1 = x +1(x+1)2 = x2+2x+1(x+1)3 = x3+3x2+3x+1(x+1)4 = x4+4x3+6x2+4x+1Macht Coefficienten 0 1 1 1 1 2 1 2 1 3 1 3 3 1 4 1 4 6 4 1Schrijf eens de coefficienten van de zevende en de achtste macht uit als oefening! re maandag 21 februari 2005
Macht Coefficienten 0 1 1 1 1 2 1 2 1 3 1 3 3 1 4 1 4 6 4 1
re maandag 21 februari 2005
©2001-2024 WisFaq