\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 11104 Re: Hoe bereken ik de gulden snede van een getal? "...y² + ay - a² = 0 Door hier de abc-formule op toe te passen (met a = 1, b = a en c = -a²) vind je na enig gereken dat y = ..."Wat voor berekening hebben jullie hiervoor gebruikt? Marije Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 14 februari 2005 Antwoord WvR maandag 14 februari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
"...y² + ay - a² = 0 Door hier de abc-formule op toe te passen (met a = 1, b = a en c = -a²) vind je na enig gereken dat y = ..."Wat voor berekening hebben jullie hiervoor gebruikt? Marije Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 14 februari 2005
Marije Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 14 februari 2005
WvR maandag 14 februari 2005
©2001-2024 WisFaq