\require{AMSmath} Meetkundige interpretatie van product hoe stel je een complex product voor. bv. z1xz2 z1=2+Ö(12)i en z2=1+idit is een vb uit mijn boek, maar de tekening erbij is zo onduidelijk, en het is een zelfstudieproject dus kan ik het ook niet aan mijn leraar vragen!alvast bedankt. ben 3de graad ASO - zondag 13 februari 2005 Antwoord Zelfstudieproject... dus geen leraar... dus vragen we 't aan WisFaq... dat is ook niet 'echt' logisch... toch?Nou ja.. met applets als Multiplication of complex numbers valt er van alles te ontdekken.Ook op Multiplying complex numbers kan je er iets over vinden:|zw| = |z| |w|arg(zw) = arg(z) + arg(w)Hopelijk kan je daar iets mee... WvR zondag 13 februari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe stel je een complex product voor. bv. z1xz2 z1=2+Ö(12)i en z2=1+idit is een vb uit mijn boek, maar de tekening erbij is zo onduidelijk, en het is een zelfstudieproject dus kan ik het ook niet aan mijn leraar vragen!alvast bedankt. ben 3de graad ASO - zondag 13 februari 2005
ben 3de graad ASO - zondag 13 februari 2005
Zelfstudieproject... dus geen leraar... dus vragen we 't aan WisFaq... dat is ook niet 'echt' logisch... toch?Nou ja.. met applets als Multiplication of complex numbers valt er van alles te ontdekken.Ook op Multiplying complex numbers kan je er iets over vinden:|zw| = |z| |w|arg(zw) = arg(z) + arg(w)Hopelijk kan je daar iets mee... WvR zondag 13 februari 2005
WvR zondag 13 februari 2005
©2001-2024 WisFaq