\require{AMSmath} Quotientregel wat is de afgeleide van: y(x)= x3·(2-Öx)3 hier kom ik niet verder mee. m helm Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 8 februari 2005 Antwoord Bij deze opgave moet je gebruik maken van de productregel en de kettingregel. f(x)=g(x).h(x)®f'(x)=g'(x).h(x) + g(x).h'(x) h(x)=(2-Öx)3 geeft met de kettingregel: h'(x)=3(2-Öx)2.[2-Öx]' wl dinsdag 8 februari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
wat is de afgeleide van: y(x)= x3·(2-Öx)3 hier kom ik niet verder mee. m helm Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 8 februari 2005
m helm Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 8 februari 2005
Bij deze opgave moet je gebruik maken van de productregel en de kettingregel. f(x)=g(x).h(x)®f'(x)=g'(x).h(x) + g(x).h'(x) h(x)=(2-Öx)3 geeft met de kettingregel: h'(x)=3(2-Öx)2.[2-Öx]' wl dinsdag 8 februari 2005
wl dinsdag 8 februari 2005
©2001-2024 WisFaq