\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 33650 Re: Vier oplossingen mijn fout;f(x)=x2(2x-8)4f'(x)=2x(2x-8)3(6x-8) yaggie Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 5 februari 2005 Antwoord f'(x)=0 oplossen levert x=4/3, x=0 en x=4.Bereken f(4/3), f(0) en f(4).Grafiek:Conclusie: 0kf(4/3) toch? WvR zaterdag 5 februari 2005 Re: Re: Vier oplossingen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
mijn fout;f(x)=x2(2x-8)4f'(x)=2x(2x-8)3(6x-8) yaggie Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 5 februari 2005
yaggie Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 5 februari 2005
f'(x)=0 oplossen levert x=4/3, x=0 en x=4.Bereken f(4/3), f(0) en f(4).Grafiek:Conclusie: 0kf(4/3) toch? WvR zaterdag 5 februari 2005
WvR zaterdag 5 februari 2005
©2001-2024 WisFaq