\require{AMSmath} Hoe moet ik machtsverheffen? Hoe moet ik machtsverheffen? Linda Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - vrijdag 4 februari 2005 Antwoord Machtsverheffen is herhaald vermenigvuldigen: 23=2·2·2=8 35=3·3·3·3·3=243 0,12=0,1·0,1=0,01 Dus... wat is het probleem? WvR vrijdag 4 februari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe moet ik machtsverheffen? Linda Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - vrijdag 4 februari 2005
Linda Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - vrijdag 4 februari 2005
Machtsverheffen is herhaald vermenigvuldigen: 23=2·2·2=8 35=3·3·3·3·3=243 0,12=0,1·0,1=0,01 Dus... wat is het probleem? WvR vrijdag 4 februari 2005
WvR vrijdag 4 februari 2005
©2001-2024 WisFaq