\require{AMSmath} Brandpunt hoe vind je een brandpunt bij een gegeven formule van een parabool...?? jannem Student hbo - donderdag 3 februari 2005 Antwoord De parabool y=1/(4c)×x2 heeft brandpunt F(0,c), top (0,0) en richtlijn y=-c. hk donderdag 3 februari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe vind je een brandpunt bij een gegeven formule van een parabool...?? jannem Student hbo - donderdag 3 februari 2005
jannem Student hbo - donderdag 3 februari 2005
De parabool y=1/(4c)×x2 heeft brandpunt F(0,c), top (0,0) en richtlijn y=-c. hk donderdag 3 februari 2005
hk donderdag 3 februari 2005
©2001-2024 WisFaq