\require{AMSmath} Het achttallig stelsel Ik heb voor school de opdracht gekregen om in het achttallig stelsel de som 77·77 uit te rekenen.Kan iemand mij uit leggen hoe je dat doet? max Leerling bovenbouw vmbo - woensdag 2 februari 2005 Antwoord 77 77 --x 6716710----+7601Wat heb je nodig?7x7=617+1=106+7=15Meer moet het niet zijn...TIP: de rekenmachine van Windows kan rekenen in het achttallig stelsel! WvR woensdag 2 februari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb voor school de opdracht gekregen om in het achttallig stelsel de som 77·77 uit te rekenen.Kan iemand mij uit leggen hoe je dat doet? max Leerling bovenbouw vmbo - woensdag 2 februari 2005
max Leerling bovenbouw vmbo - woensdag 2 februari 2005
77 77 --x 6716710----+7601Wat heb je nodig?7x7=617+1=106+7=15Meer moet het niet zijn...TIP: de rekenmachine van Windows kan rekenen in het achttallig stelsel! WvR woensdag 2 februari 2005
77 77 --x 6716710----+7601
WvR woensdag 2 februari 2005
©2001-2024 WisFaq