\require{AMSmath} Procent berekeningen mijn vraag is:als bijv. iets in de winkel eerst 75 euro heeft gekost, en nu voor 40 euro verkocht wordt hoeveel procent korting is dat? kunt u mij dat uitleggen?.alvast bedankt. Tina Leerling bovenbouw vmbo - vrijdag 28 januari 2005 Antwoord (nieuw-oud)/oud * 100% = (40-75)/75 * 100% = -46,67% (korting).Met vriendelijke groetJaDeX jadex zaterdag 29 januari 2005 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
mijn vraag is:als bijv. iets in de winkel eerst 75 euro heeft gekost, en nu voor 40 euro verkocht wordt hoeveel procent korting is dat? kunt u mij dat uitleggen?.alvast bedankt. Tina Leerling bovenbouw vmbo - vrijdag 28 januari 2005
Tina Leerling bovenbouw vmbo - vrijdag 28 januari 2005
(nieuw-oud)/oud * 100% = (40-75)/75 * 100% = -46,67% (korting).Met vriendelijke groetJaDeX jadex zaterdag 29 januari 2005
jadex zaterdag 29 januari 2005
©2001-2025 WisFaq