\require{AMSmath} Inverse functie Ik moet van deze functie de inverse functie hebben maar weet niet meer hoe dat nou zat met e. (iets met ln geloof ik..)y= 2e^x2e^x= yverder kom ik niet.. kirste Student universiteit - vrijdag 28 januari 2005 Antwoord ln is per definitie de inverse van e^x. Met dat gegeven moet je y=2e^x oplossen naar x:2e^x = ye^x = y/2ln(e^x) = ln(y/2)x = ln(y/2) cl vrijdag 28 januari 2005 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet van deze functie de inverse functie hebben maar weet niet meer hoe dat nou zat met e. (iets met ln geloof ik..)y= 2e^x2e^x= yverder kom ik niet.. kirste Student universiteit - vrijdag 28 januari 2005
kirste Student universiteit - vrijdag 28 januari 2005
ln is per definitie de inverse van e^x. Met dat gegeven moet je y=2e^x oplossen naar x:2e^x = ye^x = y/2ln(e^x) = ln(y/2)x = ln(y/2) cl vrijdag 28 januari 2005
cl vrijdag 28 januari 2005
©2001-2025 WisFaq