\require{AMSmath} Sinus Klopt het dat als hoek B 2 keer zo groot wordt de sinus van hoek b ook 2 keer zo groot wordt????? Zo ja wat is daar de uitdrukking dan voor?? Drazen Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 27 januari 2005 Antwoord Hallo, Nee, dat klopt zeker niet. Sin(30) = 1/2 Sin(60) = Ö3/2 1/2 ¹ 2* Ö3/2 ! Dit geldt trouwens ook niet voor de cosinus. mvg, Tom td donderdag 27 januari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Klopt het dat als hoek B 2 keer zo groot wordt de sinus van hoek b ook 2 keer zo groot wordt????? Zo ja wat is daar de uitdrukking dan voor?? Drazen Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 27 januari 2005
Drazen Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 27 januari 2005
Hallo, Nee, dat klopt zeker niet. Sin(30) = 1/2 Sin(60) = Ö3/2 1/2 ¹ 2* Ö3/2 ! Dit geldt trouwens ook niet voor de cosinus. mvg, Tom td donderdag 27 januari 2005
td donderdag 27 januari 2005
©2001-2024 WisFaq