\require{AMSmath} Tentamen opgave Vanavond heb ik tentamen wiskunde gedaan. Er werd ons geadviseerd de opgaven thuis opnieuw te maken. Met de volgende opgave heb ik veel moeite.Ö34·3log2Kan iemand mij hierbij helpen?Tekst/opgave aangepast Rien H Student hbo - dinsdag 25 januari 2005 Antwoord Klopt het dat de opgave iets is als 't volgende?Vereenvoudig indien mogelijkWelnu.. ik neem aan dat je de Rekenregels machten en logaritmen goed kent. Die wortel kan je dan op verschillende manieren vereenvoudigen:Ö34=Ö(32·32)=32=9ofÖ34=(34)1/2=34·1/2=32=9Met 3log2 kan je verder niet zoveel...Maar was dat de bedoeling? WvR woensdag 26 januari 2005 Re: Tentamen opgave ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Vanavond heb ik tentamen wiskunde gedaan. Er werd ons geadviseerd de opgaven thuis opnieuw te maken. Met de volgende opgave heb ik veel moeite.Ö34·3log2Kan iemand mij hierbij helpen?Tekst/opgave aangepast Rien H Student hbo - dinsdag 25 januari 2005
Rien H Student hbo - dinsdag 25 januari 2005
Klopt het dat de opgave iets is als 't volgende?Vereenvoudig indien mogelijkWelnu.. ik neem aan dat je de Rekenregels machten en logaritmen goed kent. Die wortel kan je dan op verschillende manieren vereenvoudigen:Ö34=Ö(32·32)=32=9ofÖ34=(34)1/2=34·1/2=32=9Met 3log2 kan je verder niet zoveel...Maar was dat de bedoeling? WvR woensdag 26 januari 2005
WvR woensdag 26 januari 2005
©2001-2024 WisFaq