Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Natuurlijke logaritme vergelijking

Hallo,
Ik kom na veel zoeken niet uit de volgende vergelijking:
ln(y)=-1/2ln(x2+1) + c

Waarbij de y tussen absoluut-strepen staat, deze kon ik hier niet vinden.

Kan iemand mij hiermee helpen, bvd
Gerard

Gerard
Student universiteit - dinsdag 25 januari 2005

Antwoord

die absoluutstrepen staan gewoon op je toetsenbord.
ln|y|=-1/2ln(x2+1) + c
ln|y|=ln(1/Ö(x2+1)) + c
|y|=e^(ln(1/Ö(x2+1)) + c)
|y|=ec*e^(ln(1/Ö(x2+1))
|y|=ec*1/Ö(x2+1)
y=ec*1/Ö(x2+1) of y=-ec*1/Ö(x2+1)
y=d/Ö(x2+1)

hk
dinsdag 25 januari 2005

©2001-2024 WisFaq