\require{AMSmath} Goniometrie Hoe vereenvoudig je : sin(x)-cos2(x)*sin(x) naar :sin3(x) joris Leerling mbo - dinsdag 25 januari 2005 Antwoord sin(x)-sin(x)·cos2(x) = sin(x){1-cos2(x)} = sin(x)·sin2(x) Met vriendelijke groet JaDeX jadex dinsdag 25 januari 2005 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe vereenvoudig je : sin(x)-cos2(x)*sin(x) naar :sin3(x) joris Leerling mbo - dinsdag 25 januari 2005
joris Leerling mbo - dinsdag 25 januari 2005
sin(x)-sin(x)·cos2(x) = sin(x){1-cos2(x)} = sin(x)·sin2(x) Met vriendelijke groet JaDeX jadex dinsdag 25 januari 2005
jadex dinsdag 25 januari 2005
©2001-2025 WisFaq