\require{AMSmath} Vastzetten variabelen Hoe zet bij de volgende formules de variablen vast: V is windsnelheid in m/sec H hoogte in meters d dikte in meters V= 170 x (D/wortelH) D neem je 50! mn boek zegt: V=85 / wortel H Hoe zet je dit nu vast? in stappen dan! en voor V neem je 20: 20=170 x (D/wortelH) uiteindelijk zegt mijn boek: d=(2/17) x wortelH Hoe doe je dat? chris Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 24 januari 2005 Antwoord V= 170 x (D/ÖH). Met D=50 levert dat op (gewoon invullen): V= 170 x (50/ÖH) Û V= 8500/ÖH 20=170x(D/ÖH) Û 20/170=D/ÖH Û 2/17·ÖH=D Met vriendelijke groet JaDeX jadex maandag 24 januari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe zet bij de volgende formules de variablen vast: V is windsnelheid in m/sec H hoogte in meters d dikte in meters V= 170 x (D/wortelH) D neem je 50! mn boek zegt: V=85 / wortel H Hoe zet je dit nu vast? in stappen dan! en voor V neem je 20: 20=170 x (D/wortelH) uiteindelijk zegt mijn boek: d=(2/17) x wortelH Hoe doe je dat? chris Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 24 januari 2005
chris Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 24 januari 2005
V= 170 x (D/ÖH). Met D=50 levert dat op (gewoon invullen): V= 170 x (50/ÖH) Û V= 8500/ÖH 20=170x(D/ÖH) Û 20/170=D/ÖH Û 2/17·ÖH=D Met vriendelijke groet JaDeX jadex maandag 24 januari 2005
jadex maandag 24 januari 2005
©2001-2024 WisFaq