\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 33174 Re: Gelijkwaardige intrest Hoi, Som B: A = K / (1-(1+p)^-300/p) (1 – 1,004709 ^ -300 ) = 0,7557063 0,7557063/P=0,004709 = 160,48128 K=200000/160,48128 = 1246,2513 Is 1246,2513 de maandelijkse anuiteit ? Bvd !! gr Jannie Jannie Student hbo - maandag 24 januari 2005 Antwoord Jannie, de annuiteit is correct. Zo doorgaan. kn maandag 24 januari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi, Som B: A = K / (1-(1+p)^-300/p) (1 – 1,004709 ^ -300 ) = 0,7557063 0,7557063/P=0,004709 = 160,48128 K=200000/160,48128 = 1246,2513 Is 1246,2513 de maandelijkse anuiteit ? Bvd !! gr Jannie Jannie Student hbo - maandag 24 januari 2005
Jannie Student hbo - maandag 24 januari 2005
Jannie, de annuiteit is correct. Zo doorgaan. kn maandag 24 januari 2005
kn maandag 24 januari 2005
©2001-2024 WisFaq