\require{AMSmath} Transformaties Voor de GIP (geïntegreerde proef) wiskunde moeten we uitzoeken welke transformaties er op y=1/x moeten worden uitgevoerd om y=(5x)/(x-5) te bekomen...Alvast bedankt Pieter 3de graad ASO - zondag 23 januari 2005 Antwoord Zie Transformaties WvR zondag 23 januari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Voor de GIP (geïntegreerde proef) wiskunde moeten we uitzoeken welke transformaties er op y=1/x moeten worden uitgevoerd om y=(5x)/(x-5) te bekomen...Alvast bedankt Pieter 3de graad ASO - zondag 23 januari 2005
Pieter 3de graad ASO - zondag 23 januari 2005
Zie Transformaties WvR zondag 23 januari 2005
Zie Transformaties
WvR zondag 23 januari 2005
©2001-2024 WisFaq