\require{AMSmath} De kans om met 4 dobbelstenen precies één 3 gooien De vraag: je gooit met vier dobbelstenen. bereken de kans dat je precies één keer 3 ogen gooit.groetjes marit Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 23 januari 2005 Antwoord Lijkt me een typisch binomiaal kansexperiment met:X:aantal drieënp=1/6n=4Gevraagd P(X=1) WvR zondag 23 januari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De vraag: je gooit met vier dobbelstenen. bereken de kans dat je precies één keer 3 ogen gooit.groetjes marit Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 23 januari 2005
marit Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 23 januari 2005
Lijkt me een typisch binomiaal kansexperiment met:X:aantal drieënp=1/6n=4Gevraagd P(X=1) WvR zondag 23 januari 2005
WvR zondag 23 januari 2005
©2001-2024 WisFaq