\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 32368 Re: Capsules Hoe bereken ik dan vraag a? P(4,6 x 5,4)met m= 5 en d=0,15. Peter Student hbo - zaterdag 22 januari 2005 Antwoord P(4,6 x 5,4) Dat kan toch direct met een grafische rekenmachine ?? = P(x 5,4) - P(x 4,6) Nu beide termen standaardiseren en de kansen uit de standaardnormale verdeling gaat ook. jadex zondag 23 januari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken ik dan vraag a? P(4,6 x 5,4)met m= 5 en d=0,15. Peter Student hbo - zaterdag 22 januari 2005
Peter Student hbo - zaterdag 22 januari 2005
P(4,6 x 5,4) Dat kan toch direct met een grafische rekenmachine ?? = P(x 5,4) - P(x 4,6) Nu beide termen standaardiseren en de kansen uit de standaardnormale verdeling gaat ook. jadex zondag 23 januari 2005
jadex zondag 23 januari 2005
©2001-2024 WisFaq