\require{AMSmath} Ongelijkheid met wortel Hallo, zouden jullie me kunnen helpen met deze oefening?Opgave:x+3Öx+9 19 en onderzoek de geldigheid van uw oplossing.Ö1089 = 33 Nichol 3de graad ASO - zaterdag 22 januari 2005 Antwoord x+3Öx+9=19x+9-19=3Öx(x-10)2=9xx2-20x+100=9xx2-29x+100=0(x-4)(x-25)De oplossingen controleren in de oorspronkelijke vergelijking. Dan nagaan voor welk interval geldt dat f(x)=19 pl zaterdag 22 januari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, zouden jullie me kunnen helpen met deze oefening?Opgave:x+3Öx+9 19 en onderzoek de geldigheid van uw oplossing.Ö1089 = 33 Nichol 3de graad ASO - zaterdag 22 januari 2005
Nichol 3de graad ASO - zaterdag 22 januari 2005
x+3Öx+9=19x+9-19=3Öx(x-10)2=9xx2-20x+100=9xx2-29x+100=0(x-4)(x-25)De oplossingen controleren in de oorspronkelijke vergelijking. Dan nagaan voor welk interval geldt dat f(x)=19 pl zaterdag 22 januari 2005
pl zaterdag 22 januari 2005
©2001-2024 WisFaq