\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 33001 Re: Rentabiliteit van totale vermogen (RTV) Kunt u voor mijn de uitwerking van deze opgave verzenden? Dani Student hbo - zaterdag 22 januari 2005 Antwoord De opbrengst voor belastingen is 480.000 * 100/60 = 800.000 800.000 + (8% van 3 mln)= 1.040.000 1.040.000/8.000.000*100%= 13% groet pl zaterdag 22 januari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kunt u voor mijn de uitwerking van deze opgave verzenden? Dani Student hbo - zaterdag 22 januari 2005
Dani Student hbo - zaterdag 22 januari 2005
De opbrengst voor belastingen is 480.000 * 100/60 = 800.000 800.000 + (8% van 3 mln)= 1.040.000 1.040.000/8.000.000*100%= 13% groet pl zaterdag 22 januari 2005
pl zaterdag 22 januari 2005
©2001-2024 WisFaq