Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Marginality

ik had inderdaad een foutje gemaakt bij mijn vorige vraag: de vraag wordt: determine the marginal revenue at a production level of 7 units. het antwoord was 125/6
R(q) = 5qÖ(q+2). ik kom er niet uit, dit heb ik al gedaan:
R'(q) = u'·v + v'·u
u'= 5
v'= 0,5(q+2)^-0.5
R'(q)= 5·Ö(q+2)+5q·0,5(q+2)^-0.5
=5(q+2)^0.5 + 5q/(2Öq+2)
volgens mij klopt dit niet helemaal..

kirste
Student universiteit - donderdag 20 januari 2005

Antwoord

Kirsten,alles goed!invullen voor q=7 levert het antwoord.Groetend.

kn
donderdag 20 januari 2005

©2001-2024 WisFaq