\require{AMSmath} Vergelijkingen Ik kom hier niet uit.Vraagfunctie: p = -20q + 8000Kostenfunctie: K = 4q2 + 4500q +50.000----------------------------------------De vraag is: een vergelijking maken, waarbij de kosten € 1.000.000,- bedragen. En wat is dan q? xiao-b Student hbo - donderdag 20 januari 2005 Antwoord Wat dacht je van 4q2+4500q+50000=1000000 Met vriendelijke groet JaDeX jadex vrijdag 21 januari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kom hier niet uit.Vraagfunctie: p = -20q + 8000Kostenfunctie: K = 4q2 + 4500q +50.000----------------------------------------De vraag is: een vergelijking maken, waarbij de kosten € 1.000.000,- bedragen. En wat is dan q? xiao-b Student hbo - donderdag 20 januari 2005
xiao-b Student hbo - donderdag 20 januari 2005
Wat dacht je van 4q2+4500q+50000=1000000 Met vriendelijke groet JaDeX jadex vrijdag 21 januari 2005
jadex vrijdag 21 januari 2005
©2001-2024 WisFaq