\require{AMSmath} Binomiale verdeling Weet iemand het antwoord op de volgende tentamen vraag?Als x een binomiale verdeling heeft met n=15 en p=0,3 bepaal dan de volgende kansen:a) P(x6)b) p(x5)c) p(x=3)d) P(4x10)Nu met P=0,7 nogmaalse) p(x6)f) P(x5)g) P(x=3)h) P(4x10) Rutger Student hbo - woensdag 19 januari 2005 Antwoord Tik maar in: WvR donderdag 20 januari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Weet iemand het antwoord op de volgende tentamen vraag?Als x een binomiale verdeling heeft met n=15 en p=0,3 bepaal dan de volgende kansen:a) P(x6)b) p(x5)c) p(x=3)d) P(4x10)Nu met P=0,7 nogmaalse) p(x6)f) P(x5)g) P(x=3)h) P(4x10) Rutger Student hbo - woensdag 19 januari 2005
Rutger Student hbo - woensdag 19 januari 2005
Tik maar in: WvR donderdag 20 januari 2005
WvR donderdag 20 januari 2005
©2001-2024 WisFaq