\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 32791 Re: Re: Op hoeveel nullen eindigt dit product? Je hebt al een 56 n een 57 dat is dus 513 en dan nog eens 210 en 10 is het gemeenschappelijke dan van 10 en 13 om het zo te stellen. Is dat de juist redenering? Dirk 3de graad ASO - dinsdag 18 januari 2005 Antwoord Inderdaad, er staat dus210.36.513.75.117=(2.5)10. 36.53.75.117= (1010) . 36.53.75.117De tien eindnullen komen van de 1010 en in wat volgt zitten geen 2-5 paartjes meer, daar kan dus ook geen extra nul meer uitkomen. cl dinsdag 18 januari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Je hebt al een 56 n een 57 dat is dus 513 en dan nog eens 210 en 10 is het gemeenschappelijke dan van 10 en 13 om het zo te stellen. Is dat de juist redenering? Dirk 3de graad ASO - dinsdag 18 januari 2005
Dirk 3de graad ASO - dinsdag 18 januari 2005
Inderdaad, er staat dus210.36.513.75.117=(2.5)10. 36.53.75.117= (1010) . 36.53.75.117De tien eindnullen komen van de 1010 en in wat volgt zitten geen 2-5 paartjes meer, daar kan dus ook geen extra nul meer uitkomen. cl dinsdag 18 januari 2005
cl dinsdag 18 januari 2005
©2001-2024 WisFaq