\require{AMSmath} Lastige dv In de hele lijst met vragen ben ik niet een probleemstelling tegengekomen waarmee ik de volgende dv kan oplossen: (sinx)y' + cosx/y2 = 0 Wie helpt mij een eidje op weg....? Maurit Student hbo - maandag 17 januari 2005 Antwoord Dan kwam in die hele lijst met vragen geen enkele oefening op scheidbare differentiaalvergelijkingen voor? sin(x) dy/dx = -cos(x)/y2 y2dy = -cot(x)dx Maak je 'm zelf even af? cl maandag 17 januari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
In de hele lijst met vragen ben ik niet een probleemstelling tegengekomen waarmee ik de volgende dv kan oplossen: (sinx)y' + cosx/y2 = 0 Wie helpt mij een eidje op weg....? Maurit Student hbo - maandag 17 januari 2005
Maurit Student hbo - maandag 17 januari 2005
Dan kwam in die hele lijst met vragen geen enkele oefening op scheidbare differentiaalvergelijkingen voor? sin(x) dy/dx = -cos(x)/y2 y2dy = -cot(x)dx Maak je 'm zelf even af? cl maandag 17 januari 2005
cl maandag 17 januari 2005
©2001-2024 WisFaq