\require{AMSmath} Oplossen van ongelijkheid (x2+5x-2)2(2x2+x+2)2 dit is de opgaven. De nultpunten zoeken is het gene wat mij niet lukt. Ward Student Hoger Onderwijs België - maandag 17 januari 2005 Antwoord P = x2+5x-2 Q = 2x2+x+2 P2Q2 P2-Q20 (P-Q)(P+Q)0 P-Q en P+Q zijn beide kwadratische veeltermen, dus dat moet wel lukken... cl maandag 17 januari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
(x2+5x-2)2(2x2+x+2)2 dit is de opgaven. De nultpunten zoeken is het gene wat mij niet lukt. Ward Student Hoger Onderwijs België - maandag 17 januari 2005
Ward Student Hoger Onderwijs België - maandag 17 januari 2005
P = x2+5x-2 Q = 2x2+x+2 P2Q2 P2-Q20 (P-Q)(P+Q)0 P-Q en P+Q zijn beide kwadratische veeltermen, dus dat moet wel lukken... cl maandag 17 januari 2005
cl maandag 17 januari 2005
©2001-2024 WisFaq