Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Overal gedefinieerd

ik heb een vraag ivm de eigenschappen van de optelling in . in mijn handboek staat een hele uitleg over dat spul: "a, b Î:$cÎ: a+b=c

kunt ge dit eens op een andere manier uitleggen en met een voorbeeld als dat mogelijk is.

joris
3de graad ASO - zondag 16 januari 2005

Antwoord

Je moet goed de kwantoren (" $) begrijpen:

" a, b Î :$c Î : a+b=c
Deze zin luidt voluit:
Voor alle a en b in de reële getallen geldt, er bestaat een c in de reële getallen waarvoor geldt dat a+b=c .


Koen

km
zondag 16 januari 2005

©2001-2024 WisFaq