\require{AMSmath} Evenwicht Gegeven: p = -0.5q + 0.1Y + 100 en p = 0.2q + 60 (resp. Vraag en Aanbod) Jaar 1: Y = 1000 Jaar 2: Y = 2400 Bepaal het evenwicht in jaar 1 en 2 De oplossingen zijn E in jaar 1 PE = 100 en QE = 200 in jaar 2 PE = 140 en QE = 400 Hoe komt men daaraan ? Flip Ouder - zaterdag 15 januari 2005 Antwoord Flip, de waarde van Y invullen en vraag=aanbod oplossen. Dat is alles. kn zaterdag 15 januari 2005 Re: Evenwicht ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven: p = -0.5q + 0.1Y + 100 en p = 0.2q + 60 (resp. Vraag en Aanbod) Jaar 1: Y = 1000 Jaar 2: Y = 2400 Bepaal het evenwicht in jaar 1 en 2 De oplossingen zijn E in jaar 1 PE = 100 en QE = 200 in jaar 2 PE = 140 en QE = 400 Hoe komt men daaraan ? Flip Ouder - zaterdag 15 januari 2005
Flip Ouder - zaterdag 15 januari 2005
Flip, de waarde van Y invullen en vraag=aanbod oplossen. Dat is alles. kn zaterdag 15 januari 2005
kn zaterdag 15 januari 2005
©2001-2024 WisFaq