\require{AMSmath} Breuken Ik weet dat 1/7 0,142857 is en dat dat staat voor 142/7%Hoe ga je dan verder met 2/7 qua kommagetal en %?En hoe zit dat bij 1/6? Debby Student hbo - zaterdag 15 januari 2005 Antwoord Als je 1/7 procenten maakt dan vermenigvuldig je met 100. Je krijgt dan:100/7=14 rest 2=142/7Doen we nog een keer met 1/6.100/6=16 rest 4=164/6=162/3.Zou dat lukken zo? WvR zondag 16 januari 2005 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik weet dat 1/7 0,142857 is en dat dat staat voor 142/7%Hoe ga je dan verder met 2/7 qua kommagetal en %?En hoe zit dat bij 1/6? Debby Student hbo - zaterdag 15 januari 2005
Debby Student hbo - zaterdag 15 januari 2005
Als je 1/7 procenten maakt dan vermenigvuldig je met 100. Je krijgt dan:100/7=14 rest 2=142/7Doen we nog een keer met 1/6.100/6=16 rest 4=164/6=162/3.Zou dat lukken zo? WvR zondag 16 januari 2005
WvR zondag 16 januari 2005
©2001-2025 WisFaq