\require{AMSmath} Korter schrijven van formules De som is p=6-4(3a-2), je moet eerst een vermenigvuldigtabel maken! melisa Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 12 januari 2005 Antwoord Een vermenigvuldigingstabel hoort bij een vermenigvuldiging... dus bij:-4(3a-2).Dus: -4(3a-2)=-12a+8Dat viel mee wat...!?Nu jij weer! WvR woensdag 12 januari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De som is p=6-4(3a-2), je moet eerst een vermenigvuldigtabel maken! melisa Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 12 januari 2005
melisa Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 12 januari 2005
Een vermenigvuldigingstabel hoort bij een vermenigvuldiging... dus bij:-4(3a-2).Dus: -4(3a-2)=-12a+8Dat viel mee wat...!?Nu jij weer! WvR woensdag 12 januari 2005
WvR woensdag 12 januari 2005
©2001-2024 WisFaq