\require{AMSmath} Omzetten als v=y/x, kan je dan (x+y)/(x-y) in termen van v zetten? dankje maarte 3de graad ASO - maandag 10 januari 2005 Antwoord alle termen boven en onder de streep delen door x geeft het antwoord: (x/x+y/x)/(x/x-y/x) = (1+v)/(1-v) Met vriendelijke groet JaDeX jadex maandag 10 januari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
als v=y/x, kan je dan (x+y)/(x-y) in termen van v zetten? dankje maarte 3de graad ASO - maandag 10 januari 2005
maarte 3de graad ASO - maandag 10 januari 2005
alle termen boven en onder de streep delen door x geeft het antwoord: (x/x+y/x)/(x/x-y/x) = (1+v)/(1-v) Met vriendelijke groet JaDeX jadex maandag 10 januari 2005
jadex maandag 10 januari 2005
©2001-2024 WisFaq