Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Uitdrukkingen oplossen zonder rekentoestel

hallo, van volgende logaritmen ken ik wel de oplossingen maar absoluut niet de uitwerkingen kan iemand mij helpen aub? alvast bedankt!
1/3log27=-3
64log8=1/2
3log17 X 17log9=2
log1/e^5=-2.1715
1/4log16=-2
elog(wortel)e=125
2log(2+4)=2.5850

soetki
Student universiteit - vrijdag 7 januari 2005

Antwoord

Dit is slechts het toepassen van de Rekenregels machten en logaritmen. Ik zal er één doen dan kan je rest zelf...

Een voorbeeld:

q32213img1.gif

Succes!

WvR
vrijdag 7 januari 2005

©2001-2024 WisFaq