\require{AMSmath} Complex Nog iets waar ik absoluut niet uitkom: z bepalen voor: (2+j)(z-j)=5+2j Bij voorbaat dank! Lennar Student hbo - donderdag 6 januari 2005 Antwoord (z-j)=(5+2j)/(2+j) z = (5+2j)/(2+j) + j Het uitwerken laat ik aan jou over... cl donderdag 6 januari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Nog iets waar ik absoluut niet uitkom: z bepalen voor: (2+j)(z-j)=5+2j Bij voorbaat dank! Lennar Student hbo - donderdag 6 januari 2005
Lennar Student hbo - donderdag 6 januari 2005
(z-j)=(5+2j)/(2+j) z = (5+2j)/(2+j) + j Het uitwerken laat ik aan jou over... cl donderdag 6 januari 2005
cl donderdag 6 januari 2005
©2001-2024 WisFaq