\require{AMSmath} Oppervlakte van een gebied ingesloten door de grafieken f en g en een rechte Hoe moet ik hieraan beginnen?Gegeven zijn de functiesf(x)=(x+2)3 en g(x)=8+4xGevraagd: Bereken de oppervlakte van het gebied ingesloten door de grafieken van f en g en de rechte y=27.Ik heb al hopeloos gezocht, maar ik vind de uitweg niet... kunnen jullie helpen? Robin 3de graad ASO - dinsdag 4 januari 2005 Antwoord Eerst maar eens tekening?Ik zie toch wel mogelijkheden! Met integralen toch?Ik zie 4 gebieden... [-4,-2], [-2,0], [0,1], [1,19/4]Nu jij weer...Zie:Grenzen bepalen [2]Oppervlakte berekenenOppervlakte berekenenOppervlakte onder parabool/rechte WvR dinsdag 4 januari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe moet ik hieraan beginnen?Gegeven zijn de functiesf(x)=(x+2)3 en g(x)=8+4xGevraagd: Bereken de oppervlakte van het gebied ingesloten door de grafieken van f en g en de rechte y=27.Ik heb al hopeloos gezocht, maar ik vind de uitweg niet... kunnen jullie helpen? Robin 3de graad ASO - dinsdag 4 januari 2005
Robin 3de graad ASO - dinsdag 4 januari 2005
Eerst maar eens tekening?Ik zie toch wel mogelijkheden! Met integralen toch?Ik zie 4 gebieden... [-4,-2], [-2,0], [0,1], [1,19/4]Nu jij weer...Zie:Grenzen bepalen [2]Oppervlakte berekenenOppervlakte berekenenOppervlakte onder parabool/rechte WvR dinsdag 4 januari 2005
WvR dinsdag 4 januari 2005
©2001-2024 WisFaq