\require{AMSmath} Integreren van gebroken functies met wortels help!Het gaat om de volgende functies:ò4Öx3·xÖx--------- dxÖxen omò3Öx + 2x---------- dxx3ÖxHet is de bedoeling dat deze kunnen worden uitgewerkt zonder partiele integratie, en of substitutie....Alvast bedankt:MvgStefan Stefan Student hbo - dinsdag 4 januari 2005 Antwoord GebruikÖx = x1/24Öx3=x3/4xÖx=x11/2etc...... Hiermee kun je de breuken helemaal wegwerken (gebruik eigenschappen van machten) en vervolgens pas integreren.Met vriendelijke groetJaDeX jadex dinsdag 4 januari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
help!Het gaat om de volgende functies:ò4Öx3·xÖx--------- dxÖxen omò3Öx + 2x---------- dxx3ÖxHet is de bedoeling dat deze kunnen worden uitgewerkt zonder partiele integratie, en of substitutie....Alvast bedankt:MvgStefan Stefan Student hbo - dinsdag 4 januari 2005
Stefan Student hbo - dinsdag 4 januari 2005
GebruikÖx = x1/24Öx3=x3/4xÖx=x11/2etc...... Hiermee kun je de breuken helemaal wegwerken (gebruik eigenschappen van machten) en vervolgens pas integreren.Met vriendelijke groetJaDeX jadex dinsdag 4 januari 2005
jadex dinsdag 4 januari 2005
©2001-2024 WisFaq