\require{AMSmath} Breuk integreren Hoe integreer je de volgende functie? x2+1f(x) = ---- x2 Jos Student hbo - donderdag 16 mei 2002 Antwoord Beste Jos, Hier is een tip: Herschrijf f(x) tot x2+1 x2 1 f(x) = ---- = -- + -- = 1 + x-2 x2 x2 x2De rest mag niet meer een probleem zijn! FvL donderdag 16 mei 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe integreer je de volgende functie? x2+1f(x) = ---- x2 Jos Student hbo - donderdag 16 mei 2002
x2+1f(x) = ---- x2
Jos Student hbo - donderdag 16 mei 2002
Beste Jos, Hier is een tip: Herschrijf f(x) tot x2+1 x2 1 f(x) = ---- = -- + -- = 1 + x-2 x2 x2 x2De rest mag niet meer een probleem zijn! FvL donderdag 16 mei 2002
x2+1 x2 1 f(x) = ---- = -- + -- = 1 + x-2 x2 x2 x2
FvL donderdag 16 mei 2002
©2001-2024 WisFaq