\require{AMSmath} Het bepalen van de waarde van z^ln(z) als z=-1 Hoe dien ikdit probleem aan te pakken, daar ln(-1) omgezet dient te worden naar een imaginair deel? Dinand Student hbo - vrijdag 31 december 2004 Antwoord Als je schrijft -1=eip, dan ln(-1)=ip. Je krijgt dan (eip)^(ip)=e-p2 hk vrijdag 31 december 2004 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe dien ikdit probleem aan te pakken, daar ln(-1) omgezet dient te worden naar een imaginair deel? Dinand Student hbo - vrijdag 31 december 2004
Dinand Student hbo - vrijdag 31 december 2004
Als je schrijft -1=eip, dan ln(-1)=ip. Je krijgt dan (eip)^(ip)=e-p2 hk vrijdag 31 december 2004
hk vrijdag 31 december 2004
©2001-2025 WisFaq