\require{AMSmath} Oplossen van een derdegraadsvergelijkingen Hoe los je 6x3 + 5 algabraisch op?? alvast bedankt Eggie Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 15 mei 2002 Antwoord Ik zou zeggen probeer eerst de x3 vrij te maken (isoleren) 1) 6x3 = - 5 2) x3 = -5/6 en dan de derdemachtswortel 3) x = (-5/6) gk woensdag 15 mei 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los je 6x3 + 5 algabraisch op?? alvast bedankt Eggie Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 15 mei 2002
Eggie Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 15 mei 2002
Ik zou zeggen probeer eerst de x3 vrij te maken (isoleren) 1) 6x3 = - 5 2) x3 = -5/6 en dan de derdemachtswortel 3) x = (-5/6) gk woensdag 15 mei 2002
gk woensdag 15 mei 2002
©2001-2024 WisFaq