\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 31791 Re: Gonio waarom wordt sin 2a daarop sinus kwadraat a en sin kwadraat a wordt sin 2a yara Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 29 december 2004 Antwoord Yara. Er staat.cos2a+isin 2a +i2sin2a= cos2a +i sin2a -sin2a=cos2a-sin2a+isin2a= cos 2a + i sin 2a=e^(2ia). meer kan ik er niet van maken. Groetend. kn donderdag 30 december 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
waarom wordt sin 2a daarop sinus kwadraat a en sin kwadraat a wordt sin 2a yara Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 29 december 2004
yara Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 29 december 2004
Yara. Er staat.cos2a+isin 2a +i2sin2a= cos2a +i sin2a -sin2a=cos2a-sin2a+isin2a= cos 2a + i sin 2a=e^(2ia). meer kan ik er niet van maken. Groetend. kn donderdag 30 december 2004
kn donderdag 30 december 2004
©2001-2024 WisFaq