\require{AMSmath} Tangens oplossen Hoe doe ik dit?Welke oplossing heeft de vergelijking tan1/2t=3 op het interval -p,pmvg jw kro Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 19 december 2004 Antwoord Daar hadden we toch zo'n apparaat voor?Met:Y1=tan(.5x)Y2=3..en Intersection krijg je:Moet kunnen lijkt me... WvR zondag 19 december 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe doe ik dit?Welke oplossing heeft de vergelijking tan1/2t=3 op het interval -p,pmvg jw kro Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 19 december 2004
jw kro Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 19 december 2004
Daar hadden we toch zo'n apparaat voor?Met:Y1=tan(.5x)Y2=3..en Intersection krijg je:Moet kunnen lijkt me... WvR zondag 19 december 2004
WvR zondag 19 december 2004
©2001-2024 WisFaq