\require{AMSmath} Vlakke meetkunde zou iemand mij kunnen helpen met onderstaand bewijs?"de bissectrices van nevenhoeken staan loodrecht op elkaar"Alvast bedank, groetjes annemi Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 18 december 2004 Antwoord Noem het snijpunt van twee lijnen S Applet werkt niet meer.Download het bestand.$\angle$ASB=$\angle$BSC=$\angle$GSF=$\angle$FSE=$\alpha$$\angle$ASH=$\angle$HSG=$\angle$ESD=$\angle$DSC=$\beta$Dus 4$\alpha$+4$\beta$=360°, dus $\alpha$+$\beta$=?$\angle$BSH=$\alpha$+$\beta$, dus $\angle$BSH=? hk zaterdag 18 december 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
zou iemand mij kunnen helpen met onderstaand bewijs?"de bissectrices van nevenhoeken staan loodrecht op elkaar"Alvast bedank, groetjes annemi Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 18 december 2004
annemi Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 18 december 2004
Noem het snijpunt van twee lijnen S
Applet werkt niet meer.Download het bestand.$\angle$ASB=$\angle$BSC=$\angle$GSF=$\angle$FSE=$\alpha$$\angle$ASH=$\angle$HSG=$\angle$ESD=$\angle$DSC=$\beta$Dus 4$\alpha$+4$\beta$=360°, dus $\alpha$+$\beta$=?$\angle$BSH=$\alpha$+$\beta$, dus $\angle$BSH=? hk zaterdag 18 december 2004
hk zaterdag 18 december 2004
©2001-2024 WisFaq