\require{AMSmath} Cilinder heej! Wij vroegen ons af wat de parametervoorstelling van de cilinder is? Zou u ons hiermee willen helpen? groetjes Laura en Veerle Veerle Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 15 december 2004 Antwoord dames, de parametervoorstelling van een cilinder: x=rcosq,y=rsinq,z=z met r0, 0q2p. kn woensdag 15 december 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
heej! Wij vroegen ons af wat de parametervoorstelling van de cilinder is? Zou u ons hiermee willen helpen? groetjes Laura en Veerle Veerle Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 15 december 2004
Veerle Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 15 december 2004
dames, de parametervoorstelling van een cilinder: x=rcosq,y=rsinq,z=z met r0, 0q2p. kn woensdag 15 december 2004
kn woensdag 15 december 2004
©2001-2024 WisFaq