\require{AMSmath} Logaritme Ik heb een vraag, los x op uit: 4log x = 3 - 4 log 16 Het antwoord is 4 maar ik begrijp echt niet hoe hij eraan komt, help me aub pptje Iets anders - woensdag 15 december 2004 Antwoord Dat is dezelfde vraag als Logaritme op de getallen na dan... maar vooruit: 4log x = 4log 64 - 4log 16 4log x = 4log (64/16) 4log x = 4log 4 Heb je 'm? WvR woensdag 15 december 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb een vraag, los x op uit: 4log x = 3 - 4 log 16 Het antwoord is 4 maar ik begrijp echt niet hoe hij eraan komt, help me aub pptje Iets anders - woensdag 15 december 2004
pptje Iets anders - woensdag 15 december 2004
Dat is dezelfde vraag als Logaritme op de getallen na dan... maar vooruit: 4log x = 4log 64 - 4log 16 4log x = 4log (64/16) 4log x = 4log 4 Heb je 'm? WvR woensdag 15 december 2004
WvR woensdag 15 december 2004
©2001-2024 WisFaq