\require{AMSmath} Logaritme Ik heb een vraag, los c op uit; log c= 1 + log 5 Ik weet dat het antwoord c=50 maar heo doe je dat eigenlijk? Ik snap er eigenlijk niets van. Paul P Iets anders - woensdag 15 december 2004 Antwoord Paul, 1=log10 en log a+log b=log ab. dus log x= log 50 en als log a=log b Ûa=b. nu moet het wel lukken. kn woensdag 15 december 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb een vraag, los c op uit; log c= 1 + log 5 Ik weet dat het antwoord c=50 maar heo doe je dat eigenlijk? Ik snap er eigenlijk niets van. Paul P Iets anders - woensdag 15 december 2004
Paul P Iets anders - woensdag 15 december 2004
Paul, 1=log10 en log a+log b=log ab. dus log x= log 50 en als log a=log b Ûa=b. nu moet het wel lukken. kn woensdag 15 december 2004
kn woensdag 15 december 2004
©2001-2024 WisFaq