Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Simpson

2sin.2x.cosx=.....
ik moet dat omzetten naar een som

antwoord dringend heb morgen examen

kim ex
Overige TSO-BSO - woensdag 15 december 2004

Antwoord

Kim,
wat bedoel je met een som?misschien zo:
er geldt de volgende regel:
sina+sinb=2sin(a+b)/2 cos(a-b)/2.
neem a=3x en b=x,zodat
2sin2xcosx=sin3x+sinx.
succes met je examen.

kn
woensdag 15 december 2004

©2001-2024 WisFaq