\require{AMSmath} Eerste graads vergelijking 1/2(x+4)=1/3(x-4) Sietsk Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 13 december 2004 Antwoord Sietske, als je breuken lastig vindt dan maar beide zijden vermenigvuldigen met 6.Dit geeft: 3(x+4)=2(x-4), nu haakjes wegwerken: 3x+12=2x-8, 3x-2x=-8-12 x=-20. kn maandag 13 december 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
1/2(x+4)=1/3(x-4) Sietsk Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 13 december 2004
Sietsk Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 13 december 2004
Sietske, als je breuken lastig vindt dan maar beide zijden vermenigvuldigen met 6.Dit geeft: 3(x+4)=2(x-4), nu haakjes wegwerken: 3x+12=2x-8, 3x-2x=-8-12 x=-20. kn maandag 13 december 2004
kn maandag 13 december 2004
©2001-2024 WisFaq