\require{AMSmath} Kan iemand me confirmeren of dit juist is: http://users.pandora.be/enyo/wisk2.jpg alvast bedankt yvda 3de graad ASO - maandag 13 december 2004 Antwoord Je kan je resultaat nog vereenvoudigen (kijk naar de machten). De iets meer voor de hand liggende manier is na het vervangen van cos2(x) door 1-sin2(x), de overblijvende cos(x) achter het d-teken te gooien =ò(1-sin2(x))d(sin(x)) =ò(1-t2)dt (t=sin(x)) =t-t3/3 (t=sin(x)) =sin(x)-sin3(x)/3 cl maandag 13 december 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
http://users.pandora.be/enyo/wisk2.jpg alvast bedankt yvda 3de graad ASO - maandag 13 december 2004
yvda 3de graad ASO - maandag 13 december 2004
Je kan je resultaat nog vereenvoudigen (kijk naar de machten). De iets meer voor de hand liggende manier is na het vervangen van cos2(x) door 1-sin2(x), de overblijvende cos(x) achter het d-teken te gooien =ò(1-sin2(x))d(sin(x)) =ò(1-t2)dt (t=sin(x)) =t-t3/3 (t=sin(x)) =sin(x)-sin3(x)/3 cl maandag 13 december 2004
cl maandag 13 december 2004
©2001-2024 WisFaq